Ενοικίαση αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

RLD RENT A CAR  Αριθμός αδείας Ε.Ο.Τ  0938Ε81000161001

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥ
 
Προκειμένου ο οδηγός να μπορεί να ενοικιάσει ένα όχημα της RLD Rent a Car πρέπει:
  • Να είναι τουλάχιστον 23 ετών 
  • Να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον επί 1 έτος.
  • Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.).
  • Να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, αποδεκτής από την rld rent a car για την προέγκριση των ποσών που αφορούν την εγγύηση (σύμφ. με τους Γενικούς Όρους Ενοικίασης), την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις).
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Η κράτηση μέσω Internet η τηλεφωνικώς προϋποθέτει την ύπαρξη πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για να ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης εκτός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων ή μη εμφάνισης για την παραλαβή του αυτοκινήτου, τότε θα υπάρξει χρέωση. Για την παραλαβή του αυτοκινήτου θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας με την οποία έγινε η κράτηση να είναι παρόν. Ο κάτοχος της κάρτας θα εμφανιστεί στο συμβόλαιο ως οδηγός. 
ΕΓΓΥΗΣΗ
Κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ποσό εγγύησης στην πιστωτική κάρτα του μισθωτή το οποίο θα επιστραφεί αυτούσιο με την επιστροφή του αυτοκινήτου εφόσων δεν υπάρξουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού της εγγύηση μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας. Το ποσό της εγγύησης διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
Ολα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται απο υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως και αποκλειστικά τον μισθωτή
Ασφάλεια συναλλαγών
Η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, δίνετε την εντολή να χρεωθεί σε αυτή το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση θα πραγματοποιηθεί μετά την επεξεργασία της εντολής από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και το ποσό της χρέωσης θα αποτελεί καταβολή έναντι της αξίας μίσθωσης του αυτοκινήτου που αναφέρεται στην κράτηση. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο και με δική της ευθύνη, η RLD RENTA A CAR δεν μπορέσει να κάνει αποδεκτή την κράτηση, τότε το ποσό χρέωσης επιστρέφεται στην ίδια κάρτα. Σε περίπτωση που ο χρήστης με δική του ευθύνη ακυρώσει την κράτηση, τότε από το ποσό της επιστροφής παρακρατείται το ακυρωτικό τέλος που προβλέπεται 
 Ο
 χρήστης δίνει ρητή εντολή στην RLD RENTA A CAR να παράσχει υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.
Τρόποι Πληρωμής
Μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας , με κατάθεση στον λογαριασμό της RLD RENT A CAR η τοις μετρητοίς
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.
RLD RENT A CAR δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard
ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Αλλαγή σε κράτηση μπορεί να γίνει.
Αλλαγή σε κράτηση συνεπάγεται και υπολογισμός της τιμής εκ νέου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων, τις τιμές που ισχύουν την στιγμή εκείνη, το σταθμό επιστροφής κτλ.
Αλλαγή στο όνομα του ενοικιαστή, στον σταθμό παράδοσης του αυτοκινήτου, στον αριθμό πιστωτικής κάρτας, ή στην κατηγορία του αυτοκινήτου δεν μπορεί να γίνει.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Ισχύουν οι παρακάτω όροι:
* Καμία χρέωση για ακύρωση έως 20 μέρες πριν την παράδοση του αυτοκινήτου. Γίνετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
* Ακυρώσεις που γίνονται σε λιγότερο από 20 μέρες αλλά και 15 ημερες πριν την παράδοση, θα υπάρχει χρέωση με 20% της συνολικής αξίας της κράτησής σας.
* Ακύρωση σε λιγότερο από 15 ημέρες από την ώρα παράδοσης δεν θα γίνει καμία επιστροφή χρημάτων.
Το αίτημα της ακύρωσης αρχίζει να ισχύει από την πρώτη ώρα έναρξης του ωραρίου λειτουργίας του γραφείου μας (συμπεριλαμβανομένου των αργιών) και όχι από την ώρα που στείλατε το αίτημα ακύρωσης.
 
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
 
Εκμίσθωση εκτός συνόρων μπορεί να γίνει μόνο με την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της RLD RENT A CAR
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
 
Μεταφορά με πλοίο μπορεί να γίνει μόνο με την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της RLD RENT A CAR.Καμία ασφάλεια δεν καλύπτει ζημίες που θα προκληθούν κατα την μεταφορά αυτού
 
ΟΔΙΚΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ
 
Ολα τα αυτοκίνητα καλύπτοναι απο 24ωρη οδική βοήθεια το τηλέφωνο της οποίας αναγράφεται στο συμβόλαιο
ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων
ΦΟΡΟΙ
Ολες οι τιμές που αναγράφονται σε διαφημίσεις , αγγελίες η που θα συμφωνηθούν προφορικά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α 24 %